Zvijezde / Strane zvijezde
Kendall progovorila o najtežem životnom periodu, a fanovi je ismijali
www.profimedia.hr

nismo ovo očekivali...

Kendall progovorila o najtežem životnom periodu, a fanovi je ismijali

Otvorila je dušu o problemima s kojima se borila, no nije naišla na veliku podršku

Nakon što su je posramili na prošlogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, Kendall Jenner je odlučila ove godine u isto vrijeme otvoriti dušu o problemu s kojim se borila tada.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner) Svi 6, 2018 u 6:22 PDT

 

Naime, prošle su godine društvene mreže preplavile slike njezinog lica na kojem je vidljivo da ima prištiće što ju je, kako kaže ona sama, veoma pogodilo. "Sjećam se kako sam prošle godine bila veoma uzbuđena na dan dodjele nagrada. Kada sam došla na crveni tepih, osjećala sam se odlično. Sviđala mi se haljina, kosa, a i make up je bio odličan. A onda sam dan nakon vidjela toliko negativnih komentara o meni i mojoj koži", rekla je Jenner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lexi Leanna (@lexileannabeauty) Sij 9, 2018 u 5:56 PST

 

Baš je zbog tog razloga postala zaštitno lice branda Proactiv koji prodaje proizvode za njegu kože i sredstva za borbu protiv prištića i akni.

No, mnogi su na ovu njezinu objavu reagirali negativno. Naime, mama Kris je na Instagramu najavila kako će Kendall ispričati najtežu životnu priču, a na kraju se ispostavilo da je riječ samo o prištevima. 

 

"Zaista? Najveći problem s kojim se susrela? Kako je to uspjela prebroditi...", napisao je jedan sarkastični korisnik na Twitteru, a mnogi su se složili. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!