Zvijezde / Strane zvijezde
Sarah Hyland priznala da je razmišljala o samoubojstvu: 'Pisala sam oproštajna pisma'
Hahn Lionel/ABACA/PIXSELL

Teški trenutci

Sarah Hyland priznala da je razmišljala o samoubojstvu: 'Pisala sam oproštajna pisma'

Popularna glumica gostovala je kod komičarke Ellen DeGeneres i otkrila delikatne detalje iz osobnog života

Sarah Hyland, jedna od najplaćenijih TV glumica, otkrila je da je imala suicidalne misli u showu Ellen DeGeneres. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' iskreno je progovorila o svojoj borbi sa zdravstvenim problemamima i kako ju je kronična bol dovela do depresije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

27. You were amazing. 28? Whatcha got for me?

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on Nov 24, 2018 at 4:44pm PST

 

"Imala sam, rekla bih, šest operacija u zadnjih nekoliko godina", ispričala je Sarah u intervjuu. U cijelom je životu prošla njih 16.

Dodala je i da je giht jedna od najbolnijih stvari koje je ikada iskusila u svom životu. Poznata voditeljica i komičarka postavila joj je osjetljivo pitanje: je li ikada razmišljala oduzeti si život. 

Sarah je na to potvrdno odgovorila: "Da. Nakon 26, 27 godina konstantne bolesti, kronične boli svaki dan - jednostavno ne znaš kada ćeš ponovno imati dobar trenutak. Pisala bih pisma svojim bližnjima u glavi. Objašnjavala zašto sam to napravila, kako to nije ničija krivica."

"Bila sam vrlo, vrlo, vrlo blizu tome", priznala je glumica. Ipak, prijatelj ju je motivirao da traži terapiju i upravo joj je ,samo to što je priznala da je loše, pomoglo.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!