Zvijezde / Strane zvijezde
Meghan Markle nesretna: Pod ogromnim je stresom zbog stalnog medijskog pritiska
www.profimedia.hr

ne može više

Meghan Markle nesretna: Pod ogromnim je stresom zbog stalnog medijskog pritiska

A najviše je pogađaju glasine o lošem odnosu s Kate Middleton

Otkad je postala Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle je glavna tema svjetskih tabloida. Svaki tjedan iscuri barem jedna nova skandalozna vijest vezana uz njezinu prošlost ili trenutne odnose s ostalim članovima kraljevske obitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle � (@meghanmarkle_official) Pro 23, 2018 u 2:51 PST

 

Sada američki mediji navode kako je Meghan pod velikim stresom te da se osjeća nesretno zbog cijelog medijskog pritiska, a navodno teško podnosi glasine o lošem odnosu s Kate Middleton.

"Meghan je definitivno uzrujana zbog svih medijskih špekulacija te su je jako pogodile optužbe novinara da ne preza ni pred čim kako bi osigurala svoj status u društvu", rekao je blizak izvor za magazin The Sun

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle � (@meghanmarkle_official) Pro 18, 2018 u 6:18 PST

 

Čak se na cijelu situaciju osvrnuo i jedan izvor iz Kensingtonske palače: "Meghan previše toga tišti. Sada kada je trudna, sve joj još teže pada, a i dalje se bori s reakcijama javnosti na navodne glasine. Cijela joj je situacija jako stresna", rekao je. 

Navodno je i sam princ Harry priznao kako se osjeća odgovorno za cijelu situaciju i za stres koji njegova supruga osjeća. Smatra da je ipak bolje trebao zaštititi Meghan od tolike medijske pozornosti. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!