Zvijezde / Strane zvijezde

Na terenu, osim lopte, pratimo najzgodnije rukometaše. U izboru top 5 pomogla nam je i Hana Rodić

Krenula je prava rukometna groznica, a mi na terenu vješto pratimo najzgodnije rukometaše. U izboru top 5 pomogao nam je pravi stručni žiri

Žene dobrovoljno prepuštaju daljinske upravljače svojim jačim polovicama, ali ne zato što su tolerantne i drage, nego iz nekih drugih razloga. 

Budimo realni: Postoji li žena koji ne voli vidjeti 190 cm i više čistih mišića? Uz pomoć naših atraktivnih sutkinja - Hane Rodić iz Gospodina Savršenog, komičarke Marijane Perinić te dugogodišnje showbiz novinarke Sare Markov, suzili smo izbor na top 5 neodoljivih rukometaša. 

Među našim prvim protivnicima  - Islanđanima,  jedan nam je itekako zapeo za oko.  38-godišnji veteran Gudjon Valur Sigurdsson i dalje je u savršenoj formi, a s tim se slaže i Hana.

Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL

"On ima 38 godina, vršnjak je s mojim dragim, ja ne znam je li to zato jer ja volim starije, ali izgleda dobro."

No, sve je to mačji kašalj za epitete kojima su se okitili ponosni vlasnici četvrtog mjesta ove megaseksi top liste - Nikola i Luka Karabatić. U rječniku stranih riječi prezime Karabatić stoji kao sinonim za nešto atraktivno i seksi.

Foto: FVA/WENN/PIXSELL

"To su hodajući apoloni, mutanti između apolona i drvosječa", priznaje Marijana. Nažalost, ove smo godine zakinuti za Nikolin trk po terenu, ali zato je tu njegov mlađi brat Luka! 

Čak 1600 kilometara dalje rodio se ovaj seksepilnih viking. Dugokosi Apolon, Mikkel Hansen iz godine u godinu suvereno vlada listama najzgodnijih rukometaša.  Kao da mu to nije dovoljno, okitio se i titulom najplaćenijeg.

Foto: Axel Heimken/DPA/PIXSELL

"Meni Mikkel izgleda baš kao pravi viking", složila se Sara, ali Hani taj tip muškarca ipak ne paše. 

"Nije moj tip, nisam baš fan muškaraca s dugom kosom." 

Njoj se, izgleda, više sviđaju oni sličiniji njezinom Goranu pa tako preferira rukometaša na drugom mjestu liste.Tamo se smjestio pravi borac na terenu i van njega. Prije sedam godina, Bjarte Myrhol pobijedio je rak testisa i vratio se na rukometne terene. Ovaj neustrašivi Norvežanin, osim lavljeg srca može se pohvaliti i diplomom fizioterapeuta.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pobjedničko prvo mjesto uzeo je upravo naš poznati Kauboj, a kada je riječ o našim kaubojima, teško je odlučiti tko je najzgodniji. Jedan ipak prednjači- Luka Stepančić zahvaljujući svojoj skromnosti i muževnosti nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 Marijana je tako zaključila: " Presavršen! Treba se čovjek kandidirati za Gospodina Savršenog."

 

 

Možda su ovi momci najatraktivniji, ali dugačak je popis šarmantnih rukometaša zbog kojih će vladati opasna gužva u vašim domovima.

Svu njihovu raskoš potražite - a gdje drugdje nego na RTL Televiziji! 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!