Zvijezde / Strane zvijezde
Miley Cyrus dirljivim ljubavnim pismom čestitala rođendan suprugu Liamu Hemsworthu
www.profimedia.hr

otvorila dušu

Miley Cyrus dirljivim ljubavnim pismom čestitala rođendan suprugu Liamu Hemsworthu

Par se vjenčao krajem prosinca 10 godina nakon što su se upoznali

Liam Hemsworth je u nedjelju proslavio 29. rođendan, a Miley Cyrus čestitala mu je dugačkim ljubavnim pismom koje je objavila na Instagramu. 

"Sretan rođendan mom jedinom. Kad smo se upoznali, imao si 19, a danas imaš 29 godina. Pomislila sam kako bih mogla napisati najdraže stvari koje volim kod svog najdražeg frajera povodom ovog posebnog dana", započela je pjevačica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 13, 2019 at 8:29pm PST

 

Zatim je nabrojala koje su te stvari, do načina na koji gleda nju, svoju obitelj, prijatelje, do načina na koji gleda na život. Napisala je i što sve voli na njemu,  što obožava raditi s njim i kako voli što 'komuniciraju svojim jezikom, ponekad samo pogledom'. 

"Jednostavno rečeno, volim te. Bezuvjetno. Kroz vrijeme koje smo proveli zajedno pokazao si mi što znači voljeti bez obzira na okolnosti. Ja tebe poštujem i ti poštuješ mene. Ponosna sam na osobu koja si postao i veselim se svemu što ćemo zajedno postići u budućnosti. Hvala ti na najsretnijim danima mog života", zaključila je Miley. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 13, 2019 at 10:57pm PST

 

Objavila je i fotografiju koja je nastala 2009. kada su se upoznali na snimanju filma 'The Last Song'. Ubrzo su se zaljubili i započeli vezu. Nakon zaruka 2012. su prekinuli, a 2016. obnovili su romansu.

Vjenčali su se 23. prosinca na intimnoj ceremoniji u Mileynu domu u Tennesseeju. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!