Zvijezde / Strane zvijezde
Karleuša tvrdi sve je fotošop, Vranješ tvrdi da su mu prijetili pa je morao objaviti
Instagram

seks skandal

Karleuša tvrdi sve je fotošop, Vranješ tvrdi da su mu prijetili pa je morao objaviti

Srpski mediji objavili su kako imaju fotografije na kojima je gola Jelena Karleuša te da su fotografije nastale dok je na video poziv razgovarala s mladim nogometašem, oboje su se oglasili o aferi

Ovako pič.. plače i moli me da budem s njim, objavila je Jelena Karleuša na svom Twitteru uz fotografiju nogometaša Ognjena Vranješa. 

 

Naime, već nekoliko dana top tema u srpskim medijima je navodna afera između Jelene Karleuše i nogometaša Ognjena Vranješa.

U ponedjeljak su srpski mediji Sada srpski mediji tvrde kako posjeduju fotografije na kojima se navodno nalazi potpuno gola pjevačica. Te je fotografije navodno slala Ognjenu, odnosno da je ih snimio za njihovog video razgovora. 

I dok su se fotografije dijelile po društvenim mrežama, nogometaš Ognjen Vranješ za Kurir je komentirao kako je morao fotografije pustiti u javnost i to zbog prijetnji. 

"Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i pretnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dve godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmjenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atenu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentiranja svega toga. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost , a preko prijatelja i poznanika moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantiram i  ne iznosim njen prljav veš. ", između ostalog je rekao Ognjen te dodao da nije ni fan, ni psihopata kakvim ga se želi prikazati. 

Uskoro se oglasila i Jelena te da je objasnila da je riječ o fotomontaži i da na većini fotografija nije ona. 

"Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sljedeće: na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i riječ je o fotomontaži koju svako malo vještiji s kompjuterom može napraviti. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj obitelji. Apeliram na medije i ljude s društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati", istaknula je pjevačica. 

No, ubrzo je na Twitteru objavila i fotografiju Ognjenov penisa za koji je rekla da joj je prijateljica poslala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☠️⚽️��

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Nov 8, 2018 at 2:36am PST

 

Fanovi su bili podijeljenog mišljenja,  a poslije je objavila i screenshotove njihova dopisivanja. 

 

Reci što misliš!