Zvijezde / Strane zvijezde
Kim sestru nazvala 'idiotom' jer je ostala u vezi s Tristanom koji ju je prevario
www.profimedia.hr

skandal o kojem se još uvijek priča

Kim sestru nazvala 'idiotom' jer je ostala u vezi s Tristanom koji ju je prevario

Preljubnički skandal koji je Tristan Thompson priredio Khloe Kardashian još uvijek je vruća tema unatoč tome što je od njega prošlo devet mjeseci

Kad se u travnju prošle godine doznalo da košarkaš Tristan Thompson vara Khloe Kardashian koja je bila u 9. mjesecu trudnoće, svi su imali neko mišljenje o tome i svi su iščekivali Khloeinu reakciju. 

A kada je ona odlučila ostati s njim, šokirala je mnoge. Khloe je sada sa sestrama Kourtney i Kim gostovala u emisiji Andyja Cohena gdje su se osvrnuli i na taj skandal. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on Nov 22, 2018 at 8:46pm PST

 

Cohen je tako upitao Kourtney bi li ona ostala s Tristanom da je na sestrinom mjestu, na što je ona odgovorila da bi. 

U raspravu se odmah ubacila Kim, dodavši da je Kourtney sa Scottom Disickom, s kojim je provela osam godina, prošla svašta. 

"Khloe bi bilo puno bolje da ga je ostavila s obzirom na precepciju koju javnost ima o njoj. Puno je teže ostati u takvoj vezi kad cijela javnost misli da si idiot", rekla je Kim, na što se Khloe samo nasmijala. 

www.profimedia.hr

Iako se pričalo da su na rubu prekida, Khloe i Tristan još uvijek su zajedno. Kardashianka bi navodno voljela s njim imati još jedno dijete i stalno naglašava koliko joj je kćerkica True promijenila život. 

"Khloe je svu svoju ljubav i energiju usmjerila na True. Dijete je njoj i Tristanu pomoglo da ostanu bliski unatoč svemu", ispričao je izvor. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!