Zvijezde / Strane zvijezde
Procurilo očajno pismo koje je Meghan Markle napisala ocu: 'Slomio si mi srce'
WP#JRAK/WENN/PIXSELL

Teške riječi

Procurilo očajno pismo koje je Meghan Markle napisala ocu: 'Slomio si mi srce'

Otac Meghan Markle u javnost je pustio pisma kojamu je kćer pisala nakon niza skandala koji je uzrokovao

U javnost je procurila fotografija pisma koje je rukom napisala Meghan Markle svojem ocu Thomasu. Navodno je vovotkinja od Sussexa pismo poslala u kolovozu prošle godine, a u njemu iznosi privatne detalje i svoje stajalište o čitavom skandalu koji je Thomas uzrokovao.

"Slomio si mi srce na milijun komadića", priznaje vojvotkinja i moli oca da prestane širiti lažne priče i davati intervjue za novac.

"Rekao si novinarima da si me nazvao da mi kažeš da nećeš doći na vjenčanje. To nije istina, nikad me nisi nazvao", napisala je Meghan i predbacila ocu da nije prihvatio pomoć koju su mu ona i Harry nudili.

 

 

"Uvijek sam te jedino voljela, branila, nudila ti bilo kakvu financijsku pomoć koju sam ti mogla ponuditi, brinula se za tvoje zdravlje... Uvijek sam pitala kako ti mogu pomoći. Zato je bilo grozno iz tabloida saznati za tvoj infarkt. Zvala sam i pisala poruke, molila da prihvatiš pomoć. Čak smo i poslali nekoga k tvojoj kući. No, umjesto da mi se javiš i prihvatiš bilo kakvu pomoć, ti si prestao odgovarati i nastavio razgovarati samo s tabloidima", dodala je Meghan.

U očajnom pismo preklinje oca da zaustavi medijski linč koji su on i njezina polusestra pokrenuli na kraljevsku obitelj.

"Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru", napisala mu je.

Osvrnula se na svoju stariju polusestru koja je zapravo najaktivnija po pitanju javnog osuđivanja Meghan i kraljevske obitelji. Zanimljivo, napisala je da Samanthu Markle jedva zna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After five anonymous friends went to “People Magazine” to take up for Meghan Markle, the Duchess of Sussex’s father has now released a letter that Markle wrote to him after her wedding. Thomas Markle seems to think that his daughter’s friends made him look like the bad guy in their interview, so he has released Meghan’s letter to him in an attempt to clear his name. Honestly, I’m not sure what he thought releasing the letter would do because he still looks like the bad guy. Swipe left to see excerpts from the letter. #meghanmarkle #duchessofsussex #thomasmarkle #celebrity #news #celebritynews #celeb #celebbelle Image: // COLEMAN-RAYNER, The Daily Mail

A post shared by Celeb Belle (@celebbelle) on Feb 9, 2019 at 10:35pm PST

 

 "Molila sam te da prestaneš čitati tabloide. No, ti si se na dnevnoj bazi navukao na laži koje su pisali o meni, pogotovo one koje je stvorila tvoja druga kći, koju skoro i ne poznajem... Gledao si me kako tiho patim zbog njenih laži", zaključila je vojvotkinja.

Sama pisma u javnost je ponovno pustio Thomas Markle, a tvrdi da je bio pririsljen to učiniti. Markle dodaje da Meghanin nije pokušala 'izliječiti gorki raskol.' Otac lijepe Meghan smatra da je zapravo medijski napad fokusiran na njega čitavo vrijeme.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!