Zvijezde / Strane zvijezde
Chrissy Teigen upitala pratitelje koja je najsramotnija stvar koja im se dogodila i situacija je brzo eskalirala
www.profimedia.hr

Za umrijeti od smijeha

Chrissy Teigen upitala pratitelje koja je najsramotnija stvar koja im se dogodila i situacija je brzo eskalirala

Jedna od najpoznatijih tviterašica ipak neće tako brzo otkriti svoj najsramotniji potez

Manekena Chrissy Teigen poznata je po svojem odličnom smislu za humor, što često demonstrira na Twitteru.

U nedjelju je tako upitala pratitelje koja je najsramotnija stvar koja im se dogodila, nakon čega je otkrila da se svoje situacije toliko srami da niti njezin suprug John Legend ne zna za nju, niti će ikada saznati. 

"Napisat ću ju na komad papira, staviti u zapečaćenu omotnicu i dati svojim odvjetnicima da ju tvitaju kada umrem", napisala je posramljena Chrissy.

Pratitelji su se brzo odazvali i na postavljeno pitanje ponudili neke sulude odgovore. Donosimo vam neke od najboljih.

"Jednom sam se spotaknula na ulici i uhvatila čovjeka u prolazu za penis dok sam padala. I on je pao... Dok smo oboje ležali, nisam znala što sam zgrabila, a on je vrištao", napisala je jedna tviterašica.

"Jednom sam nakon dugog poslovnog sastanka utrčala na zahod bez da sam pogledala iza sebe pa sam zamalo sjela u nečije krilo."

"Moj dečko (sadašnji muž) i ja smo prespavali u kući moje mame po prvi put. Otišli smo i nazvala me uznemirena sestra. Njezin je pas kopao po smeću i mama je izvukla korišteni kondom iz njegovih usta. Samo me ubijte", podijelila je jedna tviterašica.

"Udarila me košarkaška lopta u lice na televiziji pred cijelim fakultetom... Tri godine kasnije sam još uvijek sama i pitam se zašto", podijelila je Chrissyna pratiteljica.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!