Zvijezde / Strane zvijezde
Johnny Depp prisiljen promijeniti hotel u Beogradu zbog napasnih prostitutki
www.profimedia.hr

Uporne obožavateljice

Johnny Depp prisiljen promijeniti hotel u Beogradu zbog napasnih prostitutki

Dolazak holivudskog glumca u Beograd izazvao je veliki interes obožavatelja, a posebno obožavateljica koje na sve načine žele upoznati

Johnny Depp trenutno u Beogradu snima film 'Minamata', a njegove se obožavateljice neprekidno i na sve načine trude doći do njega.

Kurir piše da je upravo zbog napasnih obožavateljica slavni glumac bio prisiljen promijeniti hotel, a navodno mu se nude i prostitutke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on Feb 6, 2019 at 8:06am PST

"Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet tjedana, morali smo ga premjestiti u drugi smještaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuhara i stilista, pa sve do osiguranja, premještena s njim na tajnu lokaciju", ispričao je Kuriru izvor iz produkcije. 

Depp je tijekom snimanja u Beogradu tražio maksimalnu privatnost pa je tako sa sobom poveo vlastito osoblje, a osoblju hotela u kojem boravi zabranjen je svaki kontakt s njim.

Ipak, unatoč jakim mjerama osiguranja, nedavno ga je u jednom beogradskom restoranu zaskočila srpska pjevačica Ivana Nikolić koja se uspjela fotografirati s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic) on Feb 11, 2019 at 2:51am PST

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!